GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-09-2022 09:11

Kınık Belediyesi Basın Bülteni "Down Sendromlu Berkant Davul Çaldı, Ayşe Söyledi"

Kınık Belediyesi tarafından düzenlenen 6’ncı Hasat Festivali’nin 3. gününde Ayşe Dinçer sahne aldı. Nam-ı diğer Ankaralı Ayşe ile coşan ilçe halkı, Kınık Belediyesi’nde fahri zabıta olarak görev yapan down sendromlu Berkant Yıldırım’ın sürpriz Davul Şovu ile eğlencenin doruklarına ulaştı.

Kınık Belediyesi Basın Bülteni

    Hasat Festivali etkinlikler, sürprizler ve birbirinden ünlü sanatçıların konserleri ile unutulmaz zamanlar yaşatmaya devam ediyor. Gün boyu süren etkinlikler ve Festival alanında kurulan stantlar, ilçe halkının ve esnafın yüzünü güldürüyor.

    Kınık Belediyesi tarafından 6’ncısı düzenlenen Hasat Festivali’ne 3. gününde, Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri temsilcileri, belediye meclis üyeleri, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

    Hasat Festivali’ne 3.kez katılan, Kınık halkının sevgilisi haline gelen Ankaralı Ayşe, birbirinden çok sevilen hareketli şarkılarını, Kınık halkı için söyledi. Kendisini fahri Kınıklı olarak tanıtan sanatçı konser boyunca, şarkılarını halkın arasında seslendirdi. Sevilen sanatçıyı Kınık köyleri ve çevre ilçelerden dinlemek için gelen müzikseverler program boyunca yerlerine oturamadı. Yaklaşık 2,5 saat sahneden kalan sanatçı oynadı oynattı.

AdminAdmin