EĞİTİM
Giriş Tarihi : 05-12-2022 15:22

Başkan Doğruer “Görevimiz, hayatınızı kolaylaştırmak”

Dünya Engelliler Günü Kınık Öğretmenevi’nde kutlandı

Başkan Doğruer “Görevimiz, hayatınızı kolaylaştırmak”

    Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesi ve Ayşe Kama Özel Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen programlara katılım sağladı.

    3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Kınık ilçesinde düzenlenen programlarda, özel bireyler, aileleri ve eğitmenleri, gönüllerince bir gün geçirdiler.

    İlçede ilk olarak Mert Öztüre Özel Eğitim Meslek Lisesinde özel öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Doğruer, öğrencilerin hazırladığı resim sergisi, mini yarışma, pandomim gösterisi ile coşkularına ortak olduktan sonra okul yemekhanesinde hep birlikte yemek yenildi. Etkinliklerin ardından öğrenciler ve öğretmenlere hediyeler takdim eden Başkan Doğruer ‘her zaman yanınızdayız’ dedi.

    Programa Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Derelioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Fikri Şerefoğlu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa Çelik ve İlçedeki diğer resmî kurum müdürleri de katılım sağladı.

    Ayşe Kama Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve eğitmenleri tarafından düzenlenen, günün ikinci programı Kınık Belediyesi katkıları ile yapılan ve yakın zamanda faaliyete geçen Kınık Öğretmenevi’nde yapıldı.

    Programa Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, öğrenciler ve aileler, Yörük Türkmen Çepni Muhacirler Derneği ve siyasi parti temsilcileri katıldı.  

    Özel öğrencilerin gösterileriyle renklenen etkinlikte duygu dolu anlar yaşayan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer konuşmasında "Bizlerin en önemli görevi siz kıymetli kardeşlerimizin günlük hayata dahil olmalarını sağlamak ve sizlerin hayatını kolaylaştırmaktır. Yaptığımız bütün işlerde bu sorumluluğumuzu unutmadan çalışıyoruz. Bugün burada, bu anlamlı buluşmada bizimle olan ya da olamayan bütün özel arkadaşlarımın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum. Sakın unutmayın sadece bugün değil, her gün yanınızdayız” dedi.

AdminAdmin