SİYASET
Giriş Tarihi : 30-03-2023 11:06

CHP Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Tanju ÇELİK BERTO'yu Ziyaret Etti

Bergama Ticaret Odası Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Tanju Çelik'i ağırladı.

CHP Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Tanju ÇELİK BERTO'yu Ziyaret Etti

    Bergama ve Kınık Oda Başkanları'nın da katıldığı ziyarette kendisi hakkında bilgiler veren Çelik; "Hayatımın buraya kadarki süreci boyunca kendimi elimden geldiğince çeşitli bilgi ve tecrübeler ile geliştirmeye çalıştım. Şimdi de tüm bu edindiğim donanımları, tecrübeleri bu bölgedeki sorunları tespit edip çözebilmek için kullanmak, bu topraklara faydalı olmak istiyorum" diyerek BERTO Yönetimi ve Oda Başkanları'na teşekkür etti.

    Görüşmede konuşan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; "Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde odamız ev sahipliğinde Bergama, Aliağa, Menemen Ticaret Odası Başkanları ve Esnaf Odası Başkanları ile birlikte imzalamış olduğumuz bildirimizi Ankara'ya giderek Parti Genel Merkezleri'ne elden teslim ettik. Biz siyasi parti fark etmeksizin, 20 yıldır Milletvekili düzeyinde temsil edilmeyen bölgemizin artık Ankara'da temsil edilmesini istiyoruz. Sizlere de çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyoruz" diyerek ziyareti için Çelik'e teşekkür etti.

    Ayrıca ziyarette Çelik'e eşlik eden ve toplamda 50'den fazla kurmuş olduğu Kütüphane, 30'dan fazla da yazmış olduğu kitabı bulunan Emekli Öğretmen, Yazar, Recai Şeyhoğlu da BERTO Başkanı Kolat'a bir kitap hediye ederek ev sahipliği için teşekkür etti.

AdminAdmin