SPOR
Giriş Tarihi : 11-10-2022 09:15

Foça ile Torbalı Masterlerin Gol Duellosu

İzmir’in Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi(TMVFL) Ege Grubu’ndaki iki temsilcisi Foça Belediyespor ve Torbalı Masteler futbol takımları lig öncesi hazırlık maçında Foça’da karşılaştı.

Foça ile Torbalı Masterlerin Gol Duellosu

    Gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı ev sahibi Foça Belediyespor  Masterler 5 -3 kazandı.

    TMVFL Ligi’nde kuruluşundan beri yer alan Foça Belediyespor Masterler lige bu yıl katılan Torbalı Masterler takımını  Foça Bağarası 80.yıl Sahasında ağırladı. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’de ikinci yarıda oyuna dahil oldu ve  penaltıdan birde gol kaydetti.

    İlk çeyreğinde konuk takımın daha atak göründüğü maçta ilk yarı ev sahibi Foça’nın 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda çok daha zevkli ve çekişmeli bir karşılaşma izlendi. Karşılıklı ikişer gol maçın Foça Belediyespor lehine 5 -3’lük skorunu belirledi.  Konuk Torbalı, gollerini Şaban, Tuncay ve Mustafa ile kazanırken, ev sahibi Foça; Gürhan ve Umut’un 2’şer, Fatih’in 1 sayısı ile sonuca gitti.   

SAHALAR YETERSİZ   

    Torbalı Masterler takımının Başkanı ve oyuncusu Yaşar Samast ligde he zamanki gibi iddialı olduklarını söyledi. Yaşar Samast;” Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıılda ligde iddalıyız. Bütün spor yapan arkadaşlara, bütün spor camiasına başarılar diliyorum. İnşallah sakatlıksız, hasarsız bir sezon geçiririz. Futbolda maalesef istemediğimiz şeylerde var.Örneğin;  Saha yetersizliği. İnşallah, buna da futbolla ilgilenen, sporla ilgilenen devlet büyüklerimiz bir el atar. Saha sıkıntımızı çözerler. Bu sıkıntıdan kurtuluruz. Tüm arkadaşlara, tüğm takımlara başarılar diliyorum. “ dedi.

    Torbalı Masterler takımının teknik sorumlusu Gürsel Karaca’da 3 yıllık bir takım olduklarını, bu yıl yeni bir takımla lige hazırlandıklarını söyledi. Gürsel Karaca; “Üç sezondur oynuyoruz. Bu sene yeni bir oluşuma gittik. Yeni bir takım oluşturduk. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Hayırlı olsun hepimize”dedi.

AdminAdmin