SİYASET
Giriş Tarihi : 08-09-2022 14:37

24. Dönem İzmir Milletvekili Ve Oda Başkanları, Berto'da Buluştu

24. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Bergama Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Bergama Esnaf Odası Başkanları ile bir araya geldi.

24. Dönem İzmir Milletvekili Ve Oda Başkanları, Berto'da Buluştu

     Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç'un ev sahipliği yaptığı, Bergama Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı'nın da katıldığı görüşmede, Bakırçay Bölgesi'nin sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.
     BERTO Başkanı Fikret Ürper'in "Bölgemizdeki yatırımlar gittikçe hız kazanıyor. Binlerce kişi için istihdam kapısı olacak olan OSB'ler ve Batı Anadolu Serbest Bölgesi yükselirken, bölgedeki suyumuzu da verimli kullanmalı ve korumalıyız. Özellikle tarım alanları için bölgemizde yapılacak olan bir Baraj, ileride doğacak birçok sorunun önüne geçebilir düşüncesindeyiz" diyerek bir baraj ihtiyacına dikkat çektiği görüşme, Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı'nda uzun yıllarca Planlama Uzmanı olarak da görev yapan Türeli ve Oda Başkanları'nın karşılıklı fikir alış verişi yapmasıyla sona erdi.

AdminAdmin