KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 13-09-2022 09:01

Kınık Hasat Festivali Coşkuyla Başladı

İzmir’in Kınık ilçesinde bu yıl 6’ncısı düzenlenen hasat festivalinde Pazar akşamı zeybek gösterisi ile başladı ve sonrasında sahnede Kıraç vardı.

Kınık Hasat Festivali Coşkuyla Başladı

    İzmir’in Kınık ilçesinde bu yıl 6’ncısı düzenlenen hasat festivalinde Pazar akşamı zeybek gösterisi ile başladı ve sonrasında sahnede Kıraç vardı. Kıraç Zaman Akıp Gidiyor ve Gidiyorum Buralardan şarkılarını söyledikten sonra nikah sürprizi yaşandı sahnede nikahı kıyılan gelin ve damadın nikahını Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık DOĞRUER kıydı. Nikah şahitlerinden biri şarkıcı Kıraç oldu diğer şahitler ise Ak Parti İl Başkanı Kerem Ali SÜREKLİ, Kınık Kaymakamı Abdurrahman ÇELEBİ ve Esnaf Halil İbrahim İLGAZLI oldu.
    Hiç unutulmayacak bir an yaşayan Gelin ve Damada Şarkıcı Kıraç'tan bir de sürpriz geldi. Sahnede nikahları kıyılan Gelin ve Damat ilk danslarını Kıraç'ın unutulmaz şarkılarından biri olan "Endamın Yeter" ile yaptılar.
İlk dansın ardından gelinin çiçeğini sahneden attığı festivalde renkli görüntüler yaşandı
    Evlilik cüzdanını Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali SÜREKLİ' nin elinden alan Gelin Damla Özcan Şengül "Çok heyecanlıyım, bizim için çok güzel bir şey oldu. Kıraç çocukluğumdan bu yana hayran olduğum bir şarkıcı ilk dansımızı onunla yaptık çok heyecanlıyım" dedi. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer'e, Şarkıcı Kıraç'a, emeği geçen herkese teşekkür eden Damat Emre Şengül ise "En mutlu günümüzde bizi mutlu ettiler çok mutluyuz çok teşekkür ediyoruz." sözleri ile duygularını dile getirdi.
    Sonrasında Kıraç konseri kaldığı yerden devam etti birçok kendi şarkısı ile birlikte Barış MANÇO ve Cem KARACA’ dan da şarkılar okuyan Kıraç Eşşeği Saldım şarkısı ile konserini noktaladı.
 

AdminAdmin