GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-11-2022 08:40

TÜGVA Ve Berberler Odası'ndan Kınık'ta Aanlamlı Etkinlik

İzmir’in Kınık ilçesinde TÜGVA ve İzmir Berberler Odası’nın işbirliği ile “Gönül Traşı” yapıldı.

TÜGVA Ve Berberler Odası'ndan Kınık'ta Aanlamlı Etkinlik

    Tügva ve İzmir Berberler Odası’nın işbirliği ile Kınık ilçesi Bağalan köyündeki Bağalan İlkokulu’nda gerçekleştirilen “Gönül Traşı” etkinliğiyle gönüller fethedildi. 

    Yürekleri ısıtan etkinlikte bir çok öğrenci ve vatandaş traşlarını olurken, duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bağalan sakinleri “Köyümüze kadar gelinerek bizlerin traş edilmesi, değerli olduğumuzu hissettirdi. İyi ki varsınız, bizleri düşünen herkese teşekkür ederiz” dedi.

    Etkinliğin yanı sıra Bağalan İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere kırtasiye malzemesi ve kılık kıyafet desteğinde de bulunan gönüllüler “Elimizden geldiğince çok sayıda insana ulaşarak, dayanışmanın ve birliğin ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.

    Kınık Belediyesi çalışanları ve Kınıklı gönüllülerin de katılım sağladığı etkinliğin ardından Tügva bünyesindeki katılımcılar Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’i makamında ziyaret ettiler.

    Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer yardımlaşmanın bu topraklarda hep var olduğunu ifade ederken “Çok anlamlı bir etkinlik oldu. Hatırlanmak, insanlara dokunmak, yardımlaşmak milletimizin mayasında var. Daha fazla hemşehrimize ulaşmak için bizler bu tarz etkinliklerin hep destekçisi olacağız. Böyle bir etkinliği ilçemizde gerçekleştiren TÜGVA ve İzmir Berberler Odası’na teşekkür ediyoruz.” dedi.

AdminAdmin