GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-01-2024 14:15

CHP Bergama Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Tanju Çelik BERTO'yu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Bergama Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Tanju Çelik, Bergama İlçe Teşkilatı, BERTO’yu ziyaret etti.

CHP Bergama Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Tanju Çelik BERTO'yu Ziyaret Etti

    Cumhuriyet Halk Partisi Bergama Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Tanju Çelik, Bergama İlçe Başkanı İsmail Durmaz ve İlçe Teşkilatı, Bergama Ticaret Odası'nı ziyaret etti. TanjuÇelik ve ilçe teşkilatını BERTO Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan ve Meclis Üyeleri ağırladı. 
    Gerçekleşen görüşmede sözü alan Prof. Dr. Tanju Çelik; "Bergama Ticaret Odası Meclisi olarak beni bugün burada kabul edip, ağırladığınız için Başkanlarıma ve siz değerli meclis üyelerine teşekkür ediyorum" diyerek BERTO Meclisi'ne kendini ve Bergama için düşüncelerini anlattı.
    Toplantı sonunda konuşan BERTO Başkanı Lütfi Kolat; "Bergama ile ilgili düşünceleri, planları olan bir adayın bizlerle tanışma, kendini tanıtma ve projelerini anlatma talebi bizleri çok mutlu etti" diyerek Çelik'e başarı dileklerini iletti ve nazik ziyaretleri için tüm ilçe teşkilatına Bergama Ticaret Odası adına teşekkür etti.

AdminAdmin